Geel

Eénrichtingsverkeer op Winkelom naar Geel door wegverzakking kruispunt Seppendijk

De verzakking deed zich voor op de hoek van Winkelom en Seppendijk. Sinds 12 januari kan het verkeer van de Ring niet meer richting Winkelomheide rijden.

Er werd een wegverzakking vastgesteld op het kruispunt van Winkelom met Seppendijk in Geel. Het probleem heeft te maken met de ondergrondse leidingen van Aquafin en de Vlaamse Milieu Maatschappij. Zij gaan het probleem oplossen.

Om de veiligheid van het verkeer te garanderen kan er vanaf woensdag 12 januari niet meer van de Westelijke Ring naar Winkelomheide gereden worden. Het verkeer wordt omgeleid via Koning Albertstraat en Amocolaan. Het verkeer komende van Winkelomheide richting Ring blijft behouden. Voor de fietsers is er voor beide richtingen een omleiding via Winkelom, het oude gedeelte, en de Westelijke Ring.

De verkeersmaatregelen voor Seppendijk blijven ongewijzigd. De straat Seppendijk werd langs beide zijden van het kruispunt volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bewoners kunnen via de andere zijde Seppendijk binnenrijden.