Meerhout

Bijkomende coronabesmettingen in WZC De Berk

Op maandag 10 januari wordt een collectieve screening gehouden van alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers van Woonzorgcentrum De Berk op het coronavirus. Want nu zijn ook twee bewoners van leefgroep Koraal besmet. Dat blijkt uit de zelftests die ze aflegden.

Ook zijn er twee medewerkers positief getest op corona. Zij waren vorige week werkzaam in leefgroep De Parel en moesten een tweede PCR-test doen. Vorige week werden de eerste coronabesmettingen vastgesteld in leefgroep De Parel. De helft van hen zit in quarantaine.

Ondertussen is de werking van WZC De Berk aangepast en is de cafetaria al minstens tot 11 januari gesloten. Bezoek is in het woonzorgcentrum toegelaten, maar de directie vraagt wel om dit bezoek de komende dagen te beperken.