GeelLaakdal

Mogelijk geluidshinder in de buurt van INEOS

Site Ineos Geel

INEOS neemt op haar site in Geel een nieuwe stoomketel in gebruik. Waarschijnlijk veroorzaken deze werken (tussen 28 februari en 18 maart) geluidshinder. INEOS doet er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken.

Het bedrijf werkt aan een stoomproductie-plan. Hiermee voldoen ze aan de Europese emissie-wetgeving. De huidige stoomketels worden uit dienst genomen om de nodige aanpassingen uit te voeren.

Een nieuwe stoomketel is essentieel om voldoende stoom te kunnen blijven garanderen. Om beschadigingen aan de vuurvaste bekleding in de ketel te vermijden wordt deze eerst proper geblazen en daarna opgewarmd. Dit gaat mogelijk gepaard met geluidshinder.

Heb je vragen? Neem contact op via het nummer 0800 134 59 of via mail geel.comms@ineos.com.