Geel

Nieuwe lading Vliet Amber terug beschikbaar

Vanaf vrijdag 18 februari is Vliet Amber terug verkrijgbaar bij de drankhandelaar. Na het winnen van de Award van het Belgische amber bier tijdens de World Beer Awards was de vorige voorraad meteen uitverkocht en was de stock op minder dan een week volledig uitgeput. Huisbrouwerij De Vliet zat de afgelopen maanden niet stil. Gans de brouwerij werd vernieuwd en met hun nieuwe installatie heeft de Geelse brouwerij een mooie voorraad Vliet Amber gemaakt.

Vliet Amber is het laatste nieuwe bier, die toebehoort tot de categorie Special Belge. Het is een helder licht amberkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 5.2%. Tijdens het drinken neem je een fruitige, bloemige geur waar en een zachte toets van karamel smaken.

‘We zijn zeer trots dat we onze Vliet Amber aan het grote publiek kunnen voorstellen. De laatste maanden kregen we meermaals de vraag, maar nu kunnen we eindelijk zeggen dat hij te koop is!’ Aldus Pieter Molenberghs

Bieren van de Vliet zijn verkrijgbaar bij de Kempische drankhandelaars en in alle Prik en Tik en Drinxit handelaars in België.