Mol

Inzameling M.I.N. Mol voor Oekraïne

Nog tot en met zaterdag 12 maart kan je elke voormiddag tussen 9 en 12 uur goederen brengen naar de kerk van Achterbos in Mol om mensen in Oekraïne te helpen. Vzw M.I.N Mol zamelt materiaal in en zorgt ervoor dat het in Oekraïne geraakt. Opgelet: de organisatie is specifiek op zoek naar bepaalde spullen.

Een eerste lading spullen vertrok donderdag 3 maart en ondertussen staat het tweede transport klaar voor zaterdag 12 maart.

Vzw M.I.N. Mol is vooral op zoek naar dekens, lakens, slaapzakken, luchtmatrassen, matjes of oprolbare matrassen, handdoeken, winterkleding voor kinderen en baby’s, pampers, billendoekjes en -zalf, poedermelk voor baby’s, brandwondenzalf, pleisters en windels, voeding in blik en deegwaren, verzorgingsproducten en maandverband en dierenvoeding.

Wil je financieel helpen? Je kan storten op het rekeningnummer BE23 0689 3509 6191 van M.I.N. Mol, met vermelding ‘Oekraïne’. M.I.N. Mol gebruikt dit geld om net voor vertrek de laatste spullen aan te kopen. Je kan ook een gift doen via BE19 0000 0000 1212 van het Belgisch Consortium voor Noodhulpsituaties. Dit nummer werd speciaal opgericht voor de situatie in Oekraïne, een vermelding is dus niet nodig. Vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest. Meer info: vzw M.I.N. Mol, 0468 58 51 39, min.mol@telenet.be, www.1212.be.