Geel

Reggae Geel is klaar voor een knallende editie

Na twee jaar coronapandemie is het zover. Reggae Geel organiseert in het weekend van 5 en 6 augustus hun 42ste festival. De eerste tickets zijn al de deur uit via een early bird ticketverkoop. Vrijdagnamiddag start de volledige online ticketverkoop. Voor de line up van het festival moet je nog even geduld hebben.

Het festival wordt dit jaar een speciale editie. Op 6 augustus viert men 60 jaar onafhankelijkheid van het inspiratieland Jamaica. Reden om er speciale aandacht aan te besteden. Samen met de Jamaicaanse ambassade in Brussel organiseert Reggae Geel een aantal activiteiten rond deze gebeurtenis.

Vanaf dit jaar hoef je als festivalganger niet meer aan te schuiven aan de bonnenkassa’s. Je kan het tegoed om drank/eten op een polsbandje opladen om nadien op de festivalweide digitaal te betalen. Ook op het terrein zelf kan je het polsbandje opladen met de Payconiq bij Bancontact-app.

De festivalcamping gaat dit jaar al open op donderdag 4 augustus om 18u en je kan diezelfde avond in de One Love Tent aan de camping terecht voor de Free Pre-party. Als je geen zin hebt om je tent, luchtbed of andere kampeerspullen mee te nemen naar Reggae Geel, dan boek je een FestiTent of Festitipi.