Kasterlee

Kasterlee houdt infomomenten over energiefacturen

Momenteel vallen bij heel wat gezinnen de eindfactuur van hun energieleverancier in de bus. De huidige prijsstijgingen in de energiesector zetten heel wat gezinnen financieel onder druk, aldus schepen van welzijn in Kasterlee Sumati Adriaensen.

Daarom organiseert het gemeentebestuur van Kasterlee een infomoment op donderdag 5 mei in het OC Lichtaart. Je leert tijdens het infomoment de verschillende energiecontracten met elkaar te vergelijken via de V-test. Om 14u00 en 19u00 is er een infomoment gepland.

Het gemeentebestuur van Kasterlee wil aan de inwoners uitleggen vanwaar deze prijsstijging komt. Wat ze in de toekomst kunnen doen om hun verbruik te doen dalen en hoe men van leverancier kan veranderen. Voor het infomoment moet je niet reserveren en het is gratis.