GeelKasterleeLaakdal

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal eindigde de topper tussen Wezel Sport en ASV Geel op een 0-0 gelijkspel. Enkel bij eigen winst volgende week en verlies of gelijkspel van Wezel Sport kan ASV Geel kampioen spelen. Het Meerhoutse Berg en Dal won op het veld van Ranst met 1-4.

In tweede provinciale B had Sint Dimpna vrij dit weekend.

In derde provinciale A verloor Beekhoek van Wortel met 2-1. De Kempen B speelde 1-1 gelijk tegen Flandria. Ook Kasterlee speelde gelijk. 0-0 werd het tegen Achterbroek.

In derde provinciale C speelde Punt-Larum 2-2 gelijk op het veld van Hooikt. VV Laakdal verloor met 3-0 op het veld van Wavria. Netezonen verloren thuis met 0-2 van Beerzel. Rauw Sport verloor met 1-3 van Linda Olen en Excelsior Vorst won met 2-1 van Oevel.

In vierde provinciale E speelde Zammel 1-1 gelijk tegen Booischot. Tongerlo verloor met 1-0 op het veld van Kessel United. Immer Oost verloor zwaar met 2-6 van Wiekevorst. Zammel staat aan de leiding in het klassement met 3 punten voorsprong op Ramsel.

In vierde provinciale F verloor Alberta thuis met 0-5 van Wechelderzande. Olen United speelde 0-0 gelijk tegen KSK Herentals. Ezaart won met 4-0 van Rosselaar-Hulsen. KFC Mol won met 3-0 van Pulle en tenslotte verloor Wezel Sport B met 2-0 op het veld van Grobbendonk.