GeelLaakdalMeerhout

Brandweer zone Kempen : “Dag van de Brandweer” met een allesomvattend communicatieproject, inclusief nieuwe huisstijl en mascotte.

Woensdag 4 mei is het “Dag van de Brandweer”. Brandweer zone Kempen lanceert een nieuwe huisstijl en mascotte om dit te vieren. Het project “Wij zijn Brandweer zone Kempen” is een strategisch communicatieproject met focus op de interne en de externe communicatie. De onderlinge verbinding tussen alle medewerkers en de sterke binding met de burger staat hierbij centraal.

Ook lanceert de brandweerzone een nieuwe mascotte. De look is gebaseerd op het Japanse ‘Kawaii’ dat letterlijk vertaald “schattig” betekent. De nieuwe mascotte wordt meteen ingezet om de organisatie te ondersteunen in haar preventieve opdracht naar de burger toe. In een tweede fase wordt een fotoshoot- en videocampagne gelanceerd waarin echte medewerkers van Brandweer zone Kempen hun opwachting zullen maken.