Meerhout

Meer dan 35 amateurkunstenaars stellen tentoon in Meerhout

Het Meerhoutse Amateurkunstenfestival is terug. Op 7, 8, 13, 14 en 15 mei stellen meer dan 35 amateurkunstenaars op 12 verschillende locaties in Meerhout tentoon. Er staat terug een mix van jong talent en ervaren creatievelingen klaar, die staan te popelen om hun werken opnieuw te kunnen tonen.

Op enkele unieke locaties in Meerhout kan je genieten van de werken van één of meerdere kunstenaars. Ook is er terug een grote verscheidenheid aan kunstdisciplines: schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s, keramiek, kunst in flessen en nog veel meer.

Net als in voorgaande edities is er een nieuwe unieke locatie opgenomen in het aanbod: in de vroegere klascontainers aan de gemeentelijke basisschool De Duizendpoot ontdekken bezoekers een knus kunstendorp.

Daarnaast doen ook weer enkele thuisateliers mee en worden ook het gemeentehuis, de bibliotheek en de kapel Heilig Graf onder meer opengesteld voor de kunstenaars. Klik hier voor meer informatie