KasterleeOlen

OC Lichtaart wordt tijdelijk vaccinatiecentrum voor 80-plussers

Het ontmoetingscentrum in Lichtaart wordt tijdelijk een vaccinatiecentrum op 7 juni. 80-plussers uit Kasterlee, Olen en Lille kunnen er terecht voor hun tweede boosterprik. Het ontmoetingscentrum in Lichtaart wordt voor de tweede keer omgebouwd tot tijdelijk vaccinatiecentrum.

De Interministeriële Conferentie Volksgezondheid besliste dat alle bewoners van woonzorgcentra en alle personen vanaf 80 jaar een tweede boostervaccinatie kunnen krijgen, als zij dit wensen én de minimumtermijn van 4 maanden na het vorig boostervaccin voldaan is.

Wie in een woonzorgcentrum woont, kan ter plaatse de boosterprik krijgen. Wie thuis woont, kan op 7 juni terecht in het OC Lichtaart. Zij krijgen vanaf deze week een uitnodiging voor de tweede booster. Met de code in je uitnodigingbrief kan je online een afspraak maken. Je kan ook terecht op het callcenter of een mail sturen naar vaccinatie@elzmiddenkempen.be.