Geel

Ontspannen coworken in de natuur kan vanaf nu in Ten Aard

De Geelse Glamping Josephine op Ten Aard maakt samen met Bar d’Office van coworken een unieke werkbeleving. Glamoureus kamperen en werken in het midden van de Kempense natuur, met alle luxe en comfort van thuis. Uit onderzoek blijkt dat je in de natuur een stuk creatiever bent en je pakt wat vitamine D mee en last but not least, je wordt niet onderbroken door collega’s.

Voor de derde zomer op rij zet Joke Lammens haar luxueuze tenten op in de tuin van de paardenfokkerij van haar ouders. Met zicht op de paarden en een idyllische vijver. Nieuw dit jaar is dat je via Bar d’Office enkele bureaus per dag kan huren om te werken, met of zonder overnachting er bij.

“Sinds ik zelf meer van thuis werk, merk ik dat het heel inspirerend kan zijn om eens niet op je vaste werkplek te zitten en dat ik veel rustiger en productiever ben buiten in de natuur” gaat Joke van start. “Na dat vorige zomer Hans van Bar d’Office onze glamping kwam testen als werkplek, vond ik het een perfect concept om onze tenten ook tijdens weekdagen ter beschikking te stellen als kantoor”.

“We gaan steeds op zoek naar unieke locaties die slim, duurzaam, mobiliteitsvriendelijk en geïnspireerd werken uitstralen” vertelt Hans Abbeloos, zaakvoerder van Bar d’Office. Want coworking is een ideale afwisseling voor mensen die niet elke dag naar het hoofdkantoor moeten of kunnen, maar voor wie thuiswerk ook niet werkt.

“Werken in de natuur is ideaal om een extra portie inspiratie op te doen. En net zoals in al onze locaties kies je zelf hoe en hoelang je werkt” vertelt Hans vanuit eigen ervaring. Coworken is al langer deel van het Nieuwe Werken, maar kent sinds de wereldwijde pandemie haar intrede in het bedrijfsleven. In een coworkinglocatie deel je een werkomgeving met andere zelfstandigen, flexwerkers, freelancers, thuiswerkers of werknemers. Het geeft je niet alleen de kans om aan je eigen professioneel succes te werken, maar ook om je netwerk en kennis uit te breiden. Daarboven kan je je klanten in professionele locaties ontvangen zonder dat ze uren in de file moeten staan of op die berg vuile was in je huiskamer moeten kijken.

Zin om het zelf eens uit te proberen? Boek je werkplek voor deze zomer aan € 25,00 per werkdag. Of je werktent voor € 125,00 als je twee werkdagen mét overnachting wilt. Voor meer informatie klik hier of hier.