GeelKasterleeLaakdal

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

ASV Geel speelt de eindronde voor promotie naar de nationale reeksen. De Gelenaars wonnen wel hun wedstrijd tegen Kalmthout met 3-0. Maar ook kampioen Wezel Sport won hun wedstrijd op Ternesse met 0-4. De Mollenaars promoveren rechtstreeks naar de nationale reeksen. Het Meerhoutse Berg en Dal, dat derde eindigde in het klassement won thuis met 4-1 van Oppuurs.

In tweede provinciale B won St-Dimpna op het veld van Balen met 0-2.

In derde provinciale A won Beekhoek met 4-1 van Nieuwmoer. De Kempen B verloor op het veld van Excelsior Essen met 2-1. St-Jozef speelde 2-2 gelijk tegen Kasterlee.

In derde provinciale C won kampioen Punt-Larum thuis met 2-1 van Wavria. Oevel won met 1-0 van Netezonen. VV Laakdal won met 4-3 van Rauw en LInda Olen versloeg Excelsior Vorst met 6-3.

In vierde provinciale E verloor Zammel met 3-0 op het veld van Ramsel. Immer Oost won met 2-9 van Hooikt B. Tongerlo- Herselt B eindigde op 2-2.

In vierde provinciale F won Ezaart met 1-4 van Pulle en is kampioen in de reeks. KSK Herentals klopte Alberta met 5-0. St-Dimpna B ging met 1-8 winnen bij Hand in Hand Turnhout. Olen United versloeg thuis Rosselaar Hulsen met 4-1. Wezel Sport B verloor thuis met 0-1 van Gierle.