DesselGeelLaakdal

De grootste UiTPAS regio in Vlaanderen is de Kempen

UiTPAS Kempen wordt de grootste UiTPAS regio in Vlaanderen. In totaal 20 Kempense gemeenten slaan de handen in elkaar om via de spaar- en voordelenkaart UiTPAS de vrijetijdsbeleving voor hun inwoners nog sterker te maken. Alle gemeenten, waaronder Geel, Laakdal, Meerhout, Mol en Olen, die aansluiten bij UiTPAS Kempen delen de ambitie “vrije tijd voor iedereen”.

© Stuifzand Kempen

Met de UiTPAS kan je punten sparen en deze omruilen voor leuke voordelen in de vorm van kortingen, een cadeau of gratis activiteit. Van de circa 370.000 inwoners uit de UiTPAS regio Kempen gaat zo’n 10% bovendien met de UiTPAS kansentarief ook de kostprijs van deelname aan sport-, jeugd-, cultuur- of vrijetijdsactiviteiten serieus zien dalen. Want met de UiTPAS worden voor de kwetsbaren de financiële drempels verlaagd.

Maar UiTPAS Kempen groeit niet alleen in oppervlakte, ook het aantal verenigingen en organisatoren van vrijetijdsaanbod zien er meer en meer de voordelen om UiTPAS partner te zijn. Op 16 juni kwamen de twintig schepenen van de bestaande en nieuwe UiTPAS gemeenten samen in gemeenschapscentrum De Wouwer in Ravels voor een feestelijke en symbolische ondertekening van de UiTPAS.