Mol

Droom jij mee over de toekomst Put van ’t Rauw

De Put van ‘t Rauw uitbouwen tot een unieke toeristische trekpleister waar recreatie en natuur met elkaar verzoend worden. Dat is de gezamenlijke ambitie van het Molse gemeentebestuur, Natuurpunt, Sibelco, Sunparks Kempense Meren, het Zilvermeer, Stuifzand, Toerisme Provincie Antwerpen én de dorpsgemeenschap van Rauw.

Elke partner vormt daarbij een onmisbare schakel in het verhaal. In samenwerking met het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete start in juni een participatietraject onder de slagzin ‘Dromen over de Put van ‘t Rauw’. Doorheen een infoavond, een expo en gegidste wandelingen vernemen de initiatiefnemers graag jouw dromen over de Put van ‘t Rauw. Al deze ideeën moeten leiden tot een sterk en evenwichtig actieplan waarbij alleen maar winnaars zijn.