Geel

Infomarkt over bouw fietstunnel Rauwelkoven

Op woensdag 29 juni organiseert Infrabel in sporthal Axion een infomarkt over de toekomstige bouw van de fietstunnel aan Rauwelkoven. Je krijgt er de gelegenheid om het voorontwerp van de fietstunnel in te kijken. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan ten laatste op 24 juni in.

Samen met de stad werkt Infrabel een toekomstvisie uit voor alle overwegen in Geel. Dit moet de lokale mobiliteit verbeteren. De fietsoverweg aan Rauwelkoven wordt definitief afgesloten voor alle verkeer. Er komt een nieuwe fietstunnel die aansluiting geeft op fietssnelweg F105 (Herentals-Leopoldsburg) en die belangrijk is als verbinding met Thomas More. De overweg wordt pas afgesloten wanneer de nieuwe fietstunnel open is.

De infomarkt vindt plaats in polyvalente ruimte 1 van sporthal Axion gelegen aan de Zwaarvoerdersspoor 4 in Geel. De infomarkt start om 16.30 uur en duurt tot 19 uur. Schrijf je vooraf online hier in.