Kasterlee

Kasterlee lanceert gemeentelijke app

Inwoners van Kasterlee kunnen sinds deze een gemeentelijke app ‘Kasterlee’ downloaden op hun smartphone.

“Met deze app willen we onze inwoners nog beter informeren en willen we de dienstverlening naar een hoger niveau tillen”, vertelt burgemeester Ward Kennes. “Met de Kasterlee-app blijf je dankzij de nieuwsberichten op de hoogte en zie je meteen welke activiteiten in Kasterlee plaatsvinden. We maken ook de dienstverlening laagdrempeliger omdat je via de app meteen een melding kan doorgeven of online documenten kan aanvragen.”

© Gemeente Kasterlee

Moet je toch op het gemeentehuis zijn? Dan kan je via de app ook meteen je afspraak boeken. Ook de afvalkalender is in de app geïntegreerd. Stel je meldingen in, en je vergeet nooit meer je gft-container op tijd buiten te zetten! Wil je graag weten waar in onze gemeente werken uitgevoerd worden? Via ‘hinder in kaart’ krijg je meteen een overzicht.

De app ‘Kasterlee’ kun je zowel op smartphone als tablet installeren en gebruiken (Android – iOS) via de Google Play Store of de App Store.