GeelLaakdalMeerhout

Laatste kans op coronavaccin voor de zomer

Op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en maandag 4 juli worden nog coronavaccins toegediend in De Waai. Inwoners van Geel, Laakdal, Meerhout, Westerlo, Herselt en Hulshout kunnen een afspraak maken. Na 4 juli wordt het moeilijker om een afspraak te verkrijgen.

Er zijn terug meer besmettingen met het coronavirus en ook de ziekenhuisopnames gaan in stijgende lijn. Grijp de kans om nog voor de zomer je vaccin te krijgen. Op vrijdag 1 juli en maandag 4 juli zijn er nog plaatsten vrij.
De afspraken zijn bedoeld voor 80-plussers, personen met een verminderde immuniteit en bewoners van woonzorgcentra die hun vierde prik moeten krijgen.

Ook als je je eerste, twee of derde prik nog niet gekregen hebt, kun je een afspraak maken.
Bel nog tot en met 1 juli naar het callcenter op het nummer 014 56 79 90. Je kunt er terecht tussen 9 en 13 uur.