GeelLaakdalMeerhout

Twee laatste weekends van juni verkeershinder aan Geel-Oost op E313

Tijdens de laatste twee weekends van juni voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de E313 ter hoogte van het op- en afrittencomplex Geel-Oost. In de richting van Antwerpen worden enkele brugvoegen van de snelwegbrug over de Nieuwe Baan (N174) vernieuwd. Het verkeer richting Antwerpen moet tijdens de werken plaatselijk over één rijstrook passeren.

De werken vinden plaats tijdens de weekends van 18-19 en 25-26 juni. Er wordt telkens gewerkt van vrijdagavond 20u00 tot maandagochtend 05u00. Tijdens de werken moet het verkeer op de E313 richting Antwerpen plaatselijk over één rijstrook passeren in plaats van twee. Het op- en afrittencomplex Geel-Oost blijft steeds volledig open. Voor het verkeer op de E313 richting Hasselt is er geen hinder.

Opgelet, werken aan brugvoegen zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen.