Geel

Werken in Koning Albertstraat en De Billemontstraat

Vanaf maandag 27 juni vinden er asfalteringswerken plaats in Koning-Albertstraat en De Billemontstraat in Geel.

In de Koning-Albertstraat zijn er van 27 juni tot en met 1 juli afhankelijk van het weer asfalteringswerken in een deel van Koning-Albertstraat. De werken brengen hinder met zich mee. Doorgaand verkeer volgt tijdens de werken een omleiding langs Westelijke Ring, Winkelom, Winkelomseheide, Nieuwe Baan (Laakdal), Nijverheidsweg (Laakdal), Amocolaan en Janssen-Pharmaceuticalaan. De fietsomleiding gaat via Stokt/Meeuwstraat/Doornboomstraat en omgekeerd.

Een ganse week worden er aanpassingswerken aan de oversteek voor voetgangers aan de Pastoor Neylenstraat met De Billemontstraat en plaatst men inritboordstenen in de Molenstraat. Alle verkeer blijft mogelijk, enkel de afslag naar de Molenstraat kan tijdelijk niet. In de Molenstraat geldt tijdelijk tweerichtingsverkeer en is enkel bereikbaar via de Amandus-De-Vosstraat.