Laakdal

Gans de zomer op donderdagavond filmavond in openlucht

Tijdens de zomervakantie kan je iedere donderdavond naar een film gaan kijken in openlucht in de tuin van de pastorij in Vorst-Centrum. Op donderdag 7 juli kan je naar twee kortfilms gaan kijken gespeeld door het Laakdalse theatergezelschap Jimmenas met Dominique Mondelaers en Marc Van Braeckel in de hoofdrollen.

Tot en met 25 augustus zijn er iedere donderdagavond vertoningen waaronder No time to die, House of Gucci en Cruela. De toegang is gratis en de films starten telkens bij het invallen van de duisternis. Men raadt aan om een eigen stoeltje of zetel mee te brengen, zodat je zeker een zitplaats hebt.

Een jas of fleece kan ook van pas komen aangezien het kan afkoelen. Er is een dranktent voorzien waarvan de opbrengst voor de Laakdalse jeugdverenigingen is.

Bij slecht weer gaat de filmvoorstelling niet door. Dat wordt de dag van de voorstelling zelf gecommuniceerd via de facebookpagina en de website van de gemeente Laakdal.