Geel

Gewijzigde verkeerssituatie koers Sint Dimpna

Op vrijdag 15 juli is het koers op Sint Dimpna en dan wijzigt de verkeerssituatie in bepaalde straten. Tussen 15u00 en 22u00 is er een parkeerverbod of een verkeersverbod van toepassing in Roggendries en In ‘t Eegdeken, maar ook in delen van Logen, Rijn, Stalpaart, Mannestraat en Ossestraat.

Voor het doorgaand verkeer worden omleidingen voorzien. In de richting van Retie via Laar-Kievermont en Retieseweg. In de richting van Mol via Laar en Molseweg. Vanuit Retie naar het centrum van Geel via Retieseweg, Katersberg en Dokter Van de Perrestraat en vanuit Mol richting het Geelse centrum rijdt het verkeer via Molseweg en Laar.

Toeschouwers van de wielerwedstrijd mogen de rijbaan niet oversteken op de aankomstplaats op de Logen en op alle plaatsen waar dranghekken of afsluitkabels zijn aangebracht.