Olen

Olen zoekt vrijwillige busbegeleider zomerschool

The Great Portrait Of School Pupil Outside Classroom Carrying Bags

Voor de twee keer vindt in Olen een zomerschool plaats. Voor het vervoer van en naar de zomerschool is het Olense gemeentebestuur nog op zoek naar een busbegeleider. Samen met de chauffeur haalt de begeleider elke ochtend de kinderen van de zomerschool op enkele plaatsen binnen Olen op. Hij of zij zet hen ‘s avonds ook terug af. Eventueel kan men ook één van beide momenten helpen als busbegeleider.

Naast het begeleiden bij het op- en afstappen zorgt de busbegeleider ook voor een rustig verloop van de busrit. De zomerschool vindt plaats van 25 juli tot en met 5 augustus. Wie interesse heeft, kan vrijblijvend contact opnemen met evelien.vaneynde@olen.be of de vacature op het vrijwilligersplatform GiveaDay bekijken. Er wordt een vrijwilligersvergoeding voorzien.