Laakdal

Uitbater gezocht voor ontmoetingscentrum Capellebeemden

De gemeente Laakdal zoekt een uitbater voor het ontmoetingscentrum op de site van Capellebeemden in Vorst-Meerlaar. Daar worden momenteel 51 sociale koopwoningen en appartementen gebouwd. De site omvat ook een gemeentelijke ontmoetingscentrum, handelsruimte en ondergrondse parking. Eind dit jaar moet alles klaar zijn.

Voor het ontmoetingscentrum zoekt Laakdal een uitbater. Het centrum bestaat uit een horecazaak met foyer en terras, een grote polyvalente zaal met volledig uitgeruste keuken, twee kleinere multifunctionele zalen in de kelder, sanitaire rumte met toiletten en voldoende bergruimte. Door de flexibele opbouw kunnen deze ruimtes polyvalent gebruikt worden voor eetfestijnen, culturele voorstellingen en andere evenementen. Bij de zaalinrichting werd ook extra aandacht besteed aan de zaalakoestiek.

© Gemeente Laakdal

Met een concessieovereenkomst verleent Laakdal de mogelijkheid tot uitbating van de ontmoetingsplaats. Een procedure wordt doorlopen waarbij plaatsbezoeken en informatiegesprekken in augustus of september met de kandidaten gevoerd worden. De afspraken kunnen aangevraagd worden via patrimonium@laakdal.be of 013/67.01.10. Biedingen moeten op uiterlijk 30 september zijn ingediend.