Meerhout

Vier speelstraten tijdens de zomer in Meerhout

Deze zomer worden er in Meerhout 4 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer tijdens het spelen.

Wanneer je een afsluiting van een speelstraat tegenkomt, mag je hier niet inrijden met de auto, bromfiets of moto, uitgezonderd de bewoners zelf. Doe je dat wel, dan bega je een verkeersovertreding. Met de fiets mag je wel door een speelstraat rijden, maar hou er dan rekening mee dat de spelende kinderen voorrang hebben.

25 juli – 29 juli: Peerdsstraat (van 14 tot 18 uur)
25 juli – 29 juli: Krijthoek (van 10 tot 18 uur)
1 augustus – 5 augustus: Aardbeziënstraat (van 14 tot 18 uur)
8 augustus – 12 augustus: Netelaan (van 10 tot 18 uur)