Olen

Enkelrichting in Oevelseweg en Schoolstraat door nutswerken

Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 26 augustus geldt er in de Oevelseweg en Schoolstraat in Onze-Lieve Vrouw Olen enkelrichting voor gemotoriseerd verkeer. Dit komt omdat een aannemer in deze straten dan nutswerken uitvoert. Bpost en Spar Olen blijven bereikbaar.

De enkelrichting in de Oevelseweg loopt van het kruispunt Melkerijstraat/Schoolstraat in de richting van Geelseweg. Verkeer komende van Geelseweg met als bestemming O.-L.-V.-Olen volgt een omleiding via Krentzen, Gerhagen, Larumseweg en Stationsstraat.

De enkelrichting in de Schoolstraat loopt van het kruispunt Oevelseweg/Melkerijstraat in de richting van Beilen. Verkeer komende van Beilen volgt een omleiding via Boekel en Oevelseweg om richting Geelseweg te rijden.

Ook buslijn 15b in de richting van Geel volgt tijdens de werken een aangepaste route. In de richting van Herentals blijft de huidige route behouden.