Laakdal

Asfalteringswerken in 10 Laakdalse straten

Van 21 tot en met 30 september voert een aannemer onderhoudswerken uit aan verschillende asfaltwegen in Laakdal en dit onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Normaal zouden deze werken tussen 19 en 23 september plaatsvinden volgens een nieuwsbrief van de gemeente, maar de aannemer liet weten dat bepaalde materialen niet tijdig beschikbaar zijn, waardoor de einddatum van deze werken een week werd uitgesteld.

De werken worden uitgevoerd in Steenbergenveld, Achter de Bergen, Haanven (vanaf huisnummer 10 tot Oude Geelsebaan), Veldstraat (kruispunt Oost-Molenveld), Schuitbroekstraat (aan kruispunt Heustenstraat en kruispunt Goorstraat), Meerhoutsstraat (ter hoogte van huisnummer 88), Smallestraat, Steenweg op Oosterlo, Heikantstraat (van Melkweg tot Norbertijnenstraat) en Waterstraat. Sommige woningen zullen op bepaalde momenten niet of slechts beperkt bereikbaar zijn.

De aannemer zal de betrokken bewoners zelf vooraf op de hoogte brengen van de concrete timing en hinder die door de werken verwacht kan worden en de eventuele maatregelen omtrent bereikbaarheid van de woning, parkeren en huisvuilophaling. Ook de doorgang in de omliggende straten zal tijdens de werken beperkt zijn. Men brengt plaatselijke omleidingen aan.