GeelLaakdalMeerhout

Eerste uitnodigingen herfsbooster de deur uit

Afgelopen week vertrokken de eerste uitnodigingen voor de herfstvaccinatie tegen het coronavirus. Ze gingen naar de 65-plussers, personen vanaf 12 jaar met een verlaagde immuniteit, bewoners van woonzorgcentra en iedereen die in de zorgsector werkt.

De vaccinaties starten op vrijdag 30 september in het nieuwe vaccinatiecentrum. Dit bevindt zich in het gebouw van de voormalige meubelwinkel Verhaegen aan Diestseweg 139 in Geel. Ongeveer 54 528 inwoners van Geel, Laakdal en Meerhout mogen al een uitnodiging in de mailbox en brievenbus verwachten.

De helpdesk van het vaccinatiecentrum is van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 17u00 telefonisch bereikbaar op 014 56 79 90 voor als je vragen hebt over deze vaccinatiecampagne of als het niet lukt om je afspraak zelf online in te boeken. Meer info over de herfstbooster leest u hier.