Geel

Gelenaar, die persoon doodde na steekpartij, opnieuw veroordeeld voor drugsbezit

Een man van 28 uit Geel werd nogmaals veroordeeld. Hij kreeg deze keer een werkstraf voor drugsbezit. Hij werd in oktober 2020 in Meer betrapt op het bezit van cannabis. De rechter veroordeelde hem tot een effectieve werkstraf van 60 uur en een boete van 8.000 euro met uitstel.

Eerder werd hij al veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4 jaar voor een dodelijke steekpartij. Hij verwondde een man in 2016 met een schroevendraaier tijdens een ruzie in Turnhout. Het slachtoffer bezweek later aan zijn verwondingen.

In juni 2018 vernielde hij, in een periode dat ie voorwaardelijk vrij was, een auto op een oldtimer meeting in Kasterlee. Hij stal ook één van de wagens, waar hij later een ongeval mee had. Dat leverde hem een celstraf van 1 jaar op.