Geel

Gelenaar krijgt twee jaar effectief voor partnergeweld en aanranding

Een man van 42 uit Geel kreeg in totaal een gevangenisstraf van twee jaar voor partnergeweld en voor de aanranding van een minderjarig meisje en twee jonge vrouwen.

Vorig jaar op tweede kerstdag bracht hij slagen en verwondingen aan een vrouw van 49 waarmee hij samenleefde. Een paar dagen later overtrad hij een huisverbod op een adres in Geel. Hij kreeg dat verbod voor huiselijk geweld. Voor deze feiten kreeg de man bij verstek een effectieve celstraf van 12 maanden en een boete van 560 euro.

Ook krijgt hij nog een celstraf van 1 jaar en een boete van 600 euro. Hij randde een meisje van 13 aan eind oktober vorig jaar en in juni van vorig jaar deed hij hetzelfde bij 2 jonge vrouwen van 18 en 19 jaar. De man is ook voor vijf jaar zijn burgerrechten kwijt. De rechtbank gaf het bevel voor de onmiddellijke aanhouding van de man.