Olen

Groen Olen kiest unaniem nieuwe voorzitter

Elly Lambrechts is de nieuwe voorzitter van Groen Olen. Zij neemt de fakkel over van Tine Symoens die nog als secretaris actief blijft. Lambrechts werd unaniem verkozen door de leden van Groen Olen.

In een eerste reactie zei Elly: “Het is een enorme eer om vanaf nu mee de lijnen te mogen uitzetten voor Groen Olen. Met Elke Tweepenninckx hebben we sinds deze legislatuur een Groene schepen die echt weegt op het beleid met kennis van zake. Denk aan het project Klimaatmakers waar geëngageerde burgers dromen, beslissen en samen de handen uit de mouwen steken en zo Olen op weg zetten richting klimaatvriendelijke gemeente. Ik zie het als mijn rol om ons verhaal luider te laten klinken en meer mensen hierbij te betrekken zodat we sterker staan richting de volgende verkiezingen. Daarnaast wil ik ook de banden met andere partijen warm houden want hoe je het ook draait of keert we zullen het samen moeten doen. Uiteindelijk dromen we allemaal van een beter Olen waar iedereen zich thuis voelt.”