Geel

Groenstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer door werken

Nog tot en met het einde van dit jaar is er geen doorgang in de Groenstraat voor gemotoriseerd verkeer. Enkel plaatselijk verkeer is mogelijk tot aan de werken.

© Stad Geel

Ook is er een beperkte doorgang voor fietsers en voetgangers en er geldt een parkeerverbod ter hoogte van de werken. Er wordt een verhoogd fietspad aangelegd aan de zijde van de oneven huisnummers. De rijweg wordt hiervoor smaller gemaakt.

Het gemotoriseerd verkeer komende van Rauwelkoven volgt een omleiding langs Groenstraat, Rauwelkoven, Kwakkelberg, Dr. Van de Perrestraat en de Westelijke Ring of via Rauwelkoven en Westelijke Ring. Richting Gooreind en Rode Kruisstraat via Westelijke Ring en Duivenstraat. De Wijk De Leunen is bereikbaar via de Westelijke Ring.