Olen

Nieuwe Aldi opent de deuren in Olen

Op woensdag 21 september opent een gloednieuwe ALDI-winkel de deuren aan de Bulestraat 30-40 in Olen. De winkel bevindt zich op een nieuwe locatie langs de Bulestraat, op enkele honderden meters van de oude winkel. De oude winkel sloot de deuren op zaterdag 17 september.

De nieuwe winkel is met +/-1.200 m² verkoopruimte bijna dubbel zo groot als de oude winkel. Door de uitbreiding werden 3 extra medewerkers aangeworven.

De nieuwe winkel legt de nadruk op verse voeding en in de vernieuwde winkelinrichting krijgt het vers assortiment een prominente plaats vooraan in de winkel.

© Aldi Belgium

Aldi schonk bij de bouwwerken heel veel aandacht aan duurzaamheid en energie-efficiëntie van de winkel. De winkel wordt verlicht met ledlampen. Er is een warmte recuperatiesysteem aanwezig met duurzame CO2 koeling en het dak wordt uitgerust met een groendak en meer dan 280 zonnepanelen.