Meerhout

Opsporingsbericht Christophe De Greef

Op vraag van het parket verspreidde de federale politie een opsporingsbericht voor Christophe De Greef uit Meerhout. Op zondag 11 september heeft de man van 42 tussen 11u00 en 17u00 zijn verblijfplaats aan Genepas in Meerhout verlaten. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Christophe De Greef is 1,83 meter groot en is normaal gebouwd. Hij heeft lichtbruin haar, dat achteraan kort is en bovenaan langer, en hij heeft een baard. Hij heeft een tatoeage op zijn linker- en rechteronderarm en eentje op zijn rechterschouder. Er is volgens de speurders niet geweten welke kledij hij droeg op het ogenblik van zijn verdwijning.

De politie vraagt aan de veertiger om zijn naasten te contacteren om hen gerust te stellen. Tips zijn ook welkom op het gratis telefoonnummer 0800.30.300.