Geel

Pastoor Jef is niet meer

Ere-pastoor Jef Seuntjes overleed eind vorige week in het woonzorgcentrum Zusterhof in Geel. Hij werd 86. De pastoor was zeer geliefd in de Geelse parochies Sint Dimpna en Sint Lambertus in Bel, waar hij pastoor was.

Seuntjens lag 30 jaar geleden mee aan de basis van het ontstaan van Mensen in Nood Geel. Hij zette zich altijd in voor de minderbedeelde gezinnen in Geel. De kindervieringen in de kerk van Sint Dimpna waren onder zijn leiding populair, aldus Luc Stevens die 15 jaar met hem samenwerkte. Ook Chiro Mozaïekske in Sint-Dimpna droeg hij in zijn hart, wist een oud leidster te vertellen.

De uitvaartplechtigheid vind plaats in de Sint Dimpnakerk aanstaande zaterdag om 10 s’ ochtends. Een laatste groet kan men morgen brengen in het funerarium Verstappen op de Diestseweg in Geel van kwart over acht tot kwart voor negen ’s avonds.