DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won het Meerhoutse Berg en Dal met 2-4 bij Kontich Ook De Kempen won zijn wedstrijd met 3-4 van Tisselt.

In tweede provinciale B won St-Dimpna thuis tegen Lentezon met 2-0. Punt Larum speelde 1-1 gelijk op het veld van Kalmthout.

In derde provinciale C won Kasterlee met 2-1 van Oevel. KFC Mol versloeg Bouwel thuis met 3-2. De Kempen B kreeg thuis het deksel op de neus van Ezaart met 1-5. Ook Excelsior Vorst ging met 1-5 de boot in tegen Beekhoek. Linda Olen won met 2-0 van Noordstar.

In Vierde provinciale F won Sint Dimpna B met 0-6 op het veld van Herselt B. Zammel speelde 2-2 gelijk tegen Rauw. Grobbendonk speelde 4-4 gelijk tegen Wezel Sport B. Dessel Sport B won met 4-3 van Wiekevorst. Tongerlo verloor thuis met 3-4 van Olen United. VV Laakdal won met 3-1 van Immer Oost.