Geel

Rob en Ingrid dompelen bezoekers onder op hun melkveebedrijf tijdens dag van de Landbouw

Deze zondag vindt de 40ste editie van de dag van de landbouw plaats. Rob en Ingrid uit Geel willen bezoekers leren kennismaken met hun boerderij. Ze hebben een eigen melkveebedrijf mét maar liefst 300 koeien in de Roerdompstraat 9a op Ten Aard. 

Op de dag van de Landbouw willen Rob Dierckx en Ingrid Lenaerts mensen laten onderdompelen op hun boerderij. Ingrid Lenaerts: ‘We bemerken dat sommige mensen hun voeling met de hedendaagse landbouwsector kwijt zijn geraakt. De nieuwe technologieën helpen onze job continue verbeteren en hier maken we zeker gebruik van. Het idee dat landbouwers nog op klompen lopen, is niet meer van deze tijd.’ 

Naast het melken van de koeien organiseren Ingrid en Rob teambuilding activiteiten voor jong en oud. Met het FarmFunconcept willen ze mensen dichter bij de natuur brengen. Dit doen ze door binnen- en buitenactiviteiten te organiseren, waaronder katapultschieten en kruiwagenracen. 

Op de dag van de Landbouw kan je bij Rob en Ingrid terecht van 10u00 tot 18u00

© Soma Neuts