Geel

Thomas More start nieuw academiejaar met 8% meer nieuwe studenten

Op maandag 19 september begint de Thomas More-hogeschool het nieuwe academiejaar met opmerkelijk meer nieuwe studenten dan een jaar geleden. ​ Het aantal nieuwe studenten stijgt met ongeveer 8 procent. De stijging geldt voor zowel de professionele bacheloropleidingen als voor de graduaatsopleidingen.

De opleiding Energietechnologie ziet het aantal inschrijvers meer dan verdubbelen. Volgens opleidingsmanager Peter Alen ligt de leerlingentoename niet veel met de huidige energiecrisis.

De populairste bacheloropleidingen zijn Bedrijfsmanagement, Toegepaste Psychologie, Verpleegkunde en Interieurvormgeving. De populairste graduaatsopleidingen zijn Programmeren, Orthopedagogie, Elektromechanische Systemen en Accounting Administration.