Geel

Verkeershinder Nieuwstraat en Rozendaal door nutswerken

Tot en met 3 oktober is er hinder in Rozendaal en Nieuwstraat in Geel. Op drie plaatsen wordt een fiberkabel onder de rijweg doorgestoken en die werken brengen hinder met zich mee.

Op donderdag 29 september is er geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer net voor het kruispunt van de Nieuwstraat met Rozendaal en Doelenstraat. Er is een omleiding voorzien langs De-Billemontstraat, Gasthuisstraat, Kollegestraat en parking Nieuwstraat. Handelaars blijven bereikbaar via centrumparking Nieuwstraat. Fietsers moeten afstappen ter hoogte van de werken, voetgangers steken over ter hoogte van de werken.

Op vrijdag 30 september is in Rozendaal aan de kant van de Nieuwstraat geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer op uitzondering van plaatselijk verkeer. Een omleiding is voorzien langs Gansakker, Gerststraat, Logen en Nieuwstraat. Voetgangers steken over ter hoogte van de werken, fietsers hebben beperkte doorgang.

Op maandag 3 oktober is Rozendaal aan de kant van de Stationsstraat geen doorgang mogelijk voor gemotoriseerd verkeer op uitzondering van plaatselijk verkeer. Een omleiding is voorzien langs Rozendaal, Nieuwstraat en Stationsstraat. In Fabriekstraat geldt tweerichtingsverkeer, fietsers hebben beperkte doorgang en stappen af ter hoogte van de werken, voetgangers steken over ter hoogte van de werken.