Laakdal

Vermist : Achille Daems uit Laakdal

De politie van de zone Geel-Laakdal-Meerhout en het parket Antwerpen zijn op zoek naar de 81-jarige Achille Daems uit Laakdal. De man verliet zaterdag rond 9u00 zijn woning aan Steenbergen in Laakdal. Hij verplaatste zich in een blauw-grijze Mercedes E200 break met nummerplaat 1-YQQ-984. Het voertuig werd zondag rond 16u30 voor het laatst opgemerkt op de Geelsebaan in Kasterlee. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de man.

Achille Daems is 1 meter 80 groot en mager gebouwd. Hij heeft grijs haar en is kalend. Hij draagt een bril en loopt voorovergebogen. Welke kledij hij droeg op het moment van de verdwijning is niet bekend. Wie denkt Achille of zijn voertuig gezien te hebben, kan dat melden via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800/30 300.