GeelLaakdalMeerhout

Waterstraat enkelrichting om verkeersveiligheid te garanderen bij vaccinatiecentrum

Op donderdag 29 september start vaccinatiecampagne van de herfstbooster tegen het coronavirus in de leegstaande meubelzaak Verhaegen op de hoek van de Diestseweg met de Waterstraat in Geel. Die werd ingericht door eerstelijnszone Zuiderkempen als vaccinatiecentrum voor Geel, Laakdal en Meerhout.

Om het verkeer een beetje vlot te laten verlopen voert men tot het einde van dit jaar gedeeltekijke éénrichtingsverkeer in de Waterstraat in. Het gaat om het deel tussen de Fehrenbachstraat en de Diestseweg. Het verkeer kan dat deel van de Waterstraat de komende maanden enkel via de Fehrenbachstraat inrijden.

Er mag ook maar aan één zijde van de weg geparkeerd worden, met de rijrichting mee. Hou er wel rekening mee dat de parkeerstrook voor het vaccinatiecentrum zelf voorbehouden is voor de Minder Mobielen Centrale.