Geel

Wies Peeters provinciaal kampioen Squash

Finale bij de BU15 werd een Squash Point Geel onderonsje. Het was geen cadeau om met 2 spelers van dezelfde club de finale te moeten spelen. Eén van de 2 zou vicekampioen worden…

Het werd een gelijklopende wedstrijd tussen Wies Peeters en Ruud Helsen, waarin Peeters aan het langste eind trok en zich voor 3de opeenvolgende maal Provinciaal Kampioen Antwerpen mocht noemen. Men kan al stilaan spreken over een palmares aangezien hij 1x het Vlaams Kampioenschap, 3X op rij het Provinciaal Kampioenschap en 14 Tornooien won in zijn nog prille carrière.

Van de 121 wedstijden die hij tot nog toe betwist heeft won hij er 78. De verlieswedstrijden kwamen meestal van oudere spelers. Waar hij ongetwijfeld het meest fier mag op zijn: “ he did it on his own again “. De resultaten van de laatste weken laten het beste vermoeden voor de aankomende Vlaamse Kampioenschappen.

© Ludo Swinnen