Kasterlee

Beleef een culinair en muzikaal najaar in Kasterlee

Ook dit najaar is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Kasterlee. Want Kasterlee werkte enkele mooie activiteiten uit om van de herfst te genieten.

Als de groene natuur herfstkleuren krijgt en de dagen korter en frisser worden, dan wordt Kasterlee nog gezelliger. Velen zetten de fiets terug op stal en schakelen over op het benenwerk. In november is de update van het wandelnetwerk ‘Kempense Heuvelrug klaar voor nog meer wandelplezier met knooppunten.

Van 1 oktober tot en met 30 april 2023 brengt ‘Wandelen met Smaak’ je naar Tielen waar je een korte of lange wandeling langs landelijke wegen combineert met drie smakelijke haltes. De deelnemers genieten van een aperitief, een hartig high tea-hoofdgerecht en een zoet dessert met een tas koffie of thee voor 36 euro.

Op 14 en 15 oktober 2022 kan je weer ‘Muzikaal Tafelen’. Zet je neer en geniet van een heerlijk menu en een zalig streepje muziek.

Ontdek het Kastels streeklekkers nog tot en met september 2023 tijdens de proevertjeswandeling ‘Kasterlee Terminus!’ van ongeveer vier kilometer. Vijf verschillende zaken laten je proeven van vijf verschillende streekproevertjes.

Om de Kastelse cafés in de kijker te zetten, organiseert Kasterlee de muziekkroegentocht ‘Tournee Lokaal’ op vrijdag 29 oktober 2022. In elk deelnemend café zorgt een Kempense liveband of muzikant voor ambiance. Om 23 uur word je getrakteerd op een lekker streekhapje. Laat je gratis voeren door de pendelbus doorheen de gemeente.

Burgemeester Ward Kennes: “Kasterlee beleef je niet alleen culinair maar ook muzikaal of al wandelend. Ideaal voor een dagje of weekendje weg dit najaar”.