Laakdal

Gezondheidswandeling met doe-opdrachten in Laakdal

Schepen van Gezondheid Jurgen Mensch

Laakdal trakteert iedereen tijdens de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid (van 1 tot 10 oktober) op een meet&greet met de geluksdriehoek tijdens een gezondheidswandeling.

‘Dat een wandeling in de frisse buitenlucht gezond is, dat staat vast”, legt schepen van Gezondheid Jurgen Mensch uit. “Maar wandelen is niet alleen gezond voor onze fysiek, maar ook goed voor ons mentaal welzijn. Met deze laagdrempelige wandeling willen we iedereen warm maken om de stapschoenen aan te trekken en te bewegen.”

De wandeling is 3,5km lang en start en eindigt aan het gemeentehuis aan de Markt in Groot-Vorst. Terwijl je op pad gaat in de groene omgeving ontdek je de verschillende bouwblokken van deze driehoek. Daarnaast zorgen de doe-opdrachten voor een ludieke en inspirerende ervaring.

De tocht is elke dag vrij te wandelen tot en met 30 oktober. “Kom zeker uit je luie zetel en maak kennis met de wandeling. Elke stap is een stap in de goede richting, want elke stap telt!”, besluit Jurgen.