Kasterlee

Kasterlee geeft ontbijt aan leden van jeugdbewegingen op Dag van de Jeugdbeweging

Vrijdag 21 oktober is het weer Dag van de Jeugdbeweging. Op deze dag dragen alle leden van een jeugdbeweging trots hun uniform op school. Ook Kasterlee roept alle leden, leiding en oud-leiding op om zichtbaar aanwezig te zijn in de school.

“Want de jeugdbeweging, dat is vriendschap voor het leven. Dat is nooit opgeven, er zijn voor elkaar en onmogelijke dingen tóch proberen. Dat is grenzen verleggen en voor jezelf én anderen opkomen. In een jeugdbeweging ben je samen!” stelt schepen van jeugd Rob Guns. “We werken graag mee aan hun feestdag.”

Om de jeugdbewegingen extra in de kijker te zetten organiseren de chirojongens van Kasterlee en KSA Lichtaart samen met het gemeentebestuur een ontbijt voor alle leden van jeugdbewegingen. Jongeren en kinderen zijn tussen 7u00 en 9u00 welkom in de dorpscentra van Kasterlee en Lichtaart voor een heerlijk ontbijt. Ook in Tielen staat de jeugdbeweging klaar vanaf 7u30 verwennen zij de jeugd met chocomelk aan het station en om 8u30 aan de schoolpoort van VBS De Omnibus