GeelWesterlo

Nacer Chadli en Griffin Yow bezochten de patiëntjes van kinderziekenhuis

Voetballers Nacer Chadli en Griffin Yow van KFC Westerlo brachten woensdag een bezoek aan de kinderafdeling van Ziekenhuis Geel. Met hun bezoek staken beide spelers een hart onder de riem van de jongste patiëntjes.

© Ziekenhuis Geel

De meet & greet van beide voetbalspelers kadert in een duurzaam partnerschap tussen KVC Westerlo en Ziekenhuis Geel. Het is niet de eerste keer dat spelers een bezoek brengen aan het ziekenhuis. In juli bracht de voltallige A-kern van de voetbalclub al een bezoek aan de kinderafdeling. De club toonde al meermaals zijn sociaal engagement en steunde projecten van het ziekenhuis via de vzw Dimpnafonds. Eerst tijdens corona, dan voor de revalidatietuin en nu het nieuwe kinderziekenhuis Planeet Goudgeel, dat volop gebouwd wordt.

© Ziekenhuis Geel

Tijdens de Belgische week van de patiënt, van 17 tot en met 21 oktober, legt het ziekenhuis alle patiënten extra in de watten.