Meerhout

Rotonde Zittaart 1 week dicht door aanpassingswerken

Van maandag 17 tot en met zondag 23 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit op de rotonde van de Eindhoutsebaan (N102) met de Kiezel (N126) in Meerhout.

Het middeneiland van de rotonde wordt kleiner gemaakt zodat vrachtwagens de rotonde na de werken makkelijker kunnen nemen. Dat is nu vaak moeilijk door de grotere draaicirkel van een vrachtwagen. Na deze aanpassing krijgt het wegdek op de rotonde nog een nieuwe asfaltlaag.

Tijdens deze periode is de rotonde volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen altijd passeren. Er worden omleidingen voorzien. De omleidingen naar Geel en Mol lopen langs de N71. Verkeer richting Tessenderlo en de E313 gaat via de N126 en de N174. Voor fietsers en voetgangers is er geen hinder, zij kunnen de rotonde steeds passeren.

De huidige planning van de werken werd opgemaakt onder voorbehoud van gunstige werf- en weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen.