Geel

Thomas More Geel houdt spetterend openingsfestival ‘Hellow Yellow’

Openingsfeest van eerste Hellow Yellow

Hellow Yellow 2.0 is een feit. De Thomas More-hogeschool op Campus Geel luidt het nieuwe academiejaar ​ in met een spetterend openingsfestival. Het is de laatste van een hele reeks onthaalactiviteiten. Tijdens deze tweede editie wordt het grasplein voor de campus gebombardeerd tot een echte festivalzone. De inzet? Nieuwe studenten de kans geven elkaar en de rest van de gemeenschap beter te leren kennen en nog even ontspannen voor het serieuze (school-)werk begint.

De studenten en docenten kunnen op donderdag 6 oktober terecht vanaf 14u00 op de festivalweide (het grasplein aan de voorzijde van Campus Geel). Op het menu staat onder meer een (gratis) maaltijd, een streepje muziek, en uitdagende randanimatie. Zo kunnen studenten het tegen elkaar opnemen in een hindernissenbaan en een labyrint teamrun.

’s Avonds is het feesten geblazen. Een greep uit de line-up: Lisa Louise, Voltrack, Studio Vibe, Meaghan en headliner Omdat het kan soundsystem ft. Average RoB …