Geel

Wordt Stoofpotje Sint Jozef een nieuw streekproduct?

Maandag werd door de leerlingen en leerkrachten Slagerij in Sint Jozef Geel het ‘stoofpotje Sint Jozef’ voorgesteld, een vleesgerecht op basis van pickles en Vliet-bier.   Het Zeuntcomité zal het nieuwe stoofpotje mee promoten. 

Jules Molenberghs van de  Geelse Vliet was samen met zijn Zeunt-collega’s één van de eersten die het product kwam proeven.  Zondag zal het stoofpotje voor het eerst te verkrijgen vallen tijdens de eetdag van Sint Jozef Geel. Later is het de bedoeling bij gelegenheden (opendeurdag en andere feestelijke momenten) het stoofpotje aan te bieden aan bezoekers van de school.

Er wordt stiekem gehoopt dat het stoofpotje een zelfde vlucht kan nemen als de Geelse Hartjes die 35 jaar geleden ook in de school tot stand kwamen.