Geel

WZC Zusterhof en Onze-Lieve-Vrouw organiseren twee jobdagen

Woonzorgcentra Zusterhof en Onze-Lieve-Vrouw in Geel organiseren twee jobdagen. Op zaterdag 22 oktober in de voormiddag in WZC Zusterhof aan de Gerststraat 67 in Geel en op zondag 23 oktober in de voormiddag in WZC Onze-Lieve-Vrouw aan de Pastoor Van Neylenstraat 1 in Geel.

Je ontdekt alles wat jij wil weten over de hartelijke werksfeer en de invulling van je droomjob. Dat kan zijn als zorgkundige, verpleegkundige, schoonmaakster, logistieke medewerker, keukenmedewerker, jobstudenten en vrijwilligers.

Je krijgt na een heerlijk ontbijt een antwoord op al je vragen. Het team én de bewoners staan klaar om jou te leren kennen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Als je een hart voor de zorg hebt, dan is dit den kans om te gaan werken in een toonaangevend woonzorgcentrum.